lördag, augusti 29, 2009

Ständiga förändringar

Försöker hitta en ny blogglayout som jag trivs med. Det är svårt och kan ta ett tag, jag hoppas ni har överseende med detta.

5 kommentarer:

englundskan sa...

Hej kollega
Både vad gäller humör och stickning. Jag skulle nog behöva en bloggcoach. Det är ju så modernt med coacher. Jag har t ex inte lyckats bli sökbar på nätet, jag har ingen aning om någon besöker min superintressanta växthusblogg livsrummet. Hur gör man??

Surtanten sa...

Hej
Trevligt med en likasinnad. Bloggcoach det var en bra ide, det vore bra att ha, och sådana finns säkert, eller i varjefall lär det inte ta lång tid innan dom uppstår.
Hur blir man sökbar, ja egentligen vet jag inte, men kolla under Inställningar. Där finns en fråga om sökmotorer skall hitta bloggen, kolla att det det står Ja. Samt något om Google listor, där har jag också svarat Ja. Om det redan står ja i dessa rutor, så är det nog bara mer reklam som gäller för du har en trevlig blogg (som jag just läst för första gången). Besöksräknare är också kul att ha, det är nämligen många som tittar in men få som lämnar komentarer har jag märkt. Jag använder Google Analytics, då kan man kolla varifrån (städer och länder) ens besökare kommit. Den besöksräknare som man ser på min blogg kommer från Susnet, den räknar antal unika besökare per dag (om jag går in 14 ggr samma dag så räknas jag bara som 1).

Nina sa...

Välkommen till ändringsträsket. :-) Det här var inte så tokigt tycker jag.

englundskan sa...

Mjaha...
jag tycker jag har svarat ja på det mesta men jag får väl ta och titta igenom det en gång till.
Tack för tips.

Prizillas pastiller sa...

hallåsan där, det här blev väl inge dumt!
Jag har bara bloggat en rätt kort tid men gjorde flera ändringar i början, och ännu fler när jag blev lite modigare med terminologin.
Har funtat på att sticka hundtandsmönster, (och har faktiskt gjort en kudde av det) men det mönster jag har är så stort och då måste jag minska ner och göra ett helt nytt ark. Det kallar jag stora förändringar!