fredag, oktober 30, 2009

Halloween och svinis????


Vi har en spännande vecka framför oss. Dottern ligger sjuk med feber, huvudvärk och halsont. Spännande att se om det är en "vanlig förkylning" eller om det är svininfluensa och hela familjen ligger däckad inom en vecka.
Jag och sonen har mycket väldigt viktigt pyssel framför oss idag, en av pumporna skall gröpas ur , och en ny läskig dräkt måste sys till morgondagens halloweenfest. Det är ju inte särskilt läskigt med en vålnad vars rock bara räcker till knäna.
Håll tummarna för att han inte ligger i feber i morgon, han har väntat på Halloween sedan november förra året, enda gången han får äta ohämmat med godis.
************************
Del ett i dagens pyssel är avklarat, en ny dräkt är fixad. Den blev OK, med ca 1 dm extra "växmån" på längden och i ärmar. Jag är mäkta stolt, för denna dräkt syddes helt på "frihand", inget mönster utan jag klippte delarna helt på "känn". Jag tror det är allt detta "cut and sew" som gjort mig modigare när det gäller sätta saxen i tyget.

3 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Stort varmt jättetack för paketet, jag blev så glad! Kul att vi båda är stenbockar och drakar, 1964 årgång eller hur? Och fin blogg!

Jag provade maskin några år men tröttnade, och är en inbiten handstickerska, men projekten kan variera.

http://stickebloggen.blogspot.com/2009/10/stickamera-garn-tebyte.html

p.S jag älskar citronte:)

Krya på er!

Surtanten sa...

Ja, vi hade många saker gemensamt, inte bara årgång och stjärntecken. Även smaken gällande te och garn.

Assishantverk sa...

Vad kul att du vill vara med i min utlottning!
Assi